På Stell sitronsåpe, rens og ull

Fjerne flekker på barneklær

På Stell Sitronsåpe er elsket av foreldre over hele landet! Den fjerner flekkene av avføring på ullbodyen, søle på parkdressen, blåbær, tranflekker og mye mer!

Er du lei av barneklær fulle av flekker? Synes du at du må kaste barnas klær før de egentlig er utslitt bare fordi de er flekkete? Du kan enkelt fjerne flekkene med På Stell Sitronsåpe og friske opp barnetøyet uten å bruke noen kjemikalier eller vaskemidler med skadelige tilsetningsstoffer.

 

Glade barn er aktive barn fulle av flekker og skitt etter dagens lek og måltider, barnebursdager og 17. maifeiring. Det vil vi ikke endre på! – men det er hyggeligst med rene klær fra morgenen av.

Vi bruker mye ull på barna våre og avføringsflekker på ullbodyen er et kjent problem. Ullplaggene kan bli helt rene igjen med sitronsåpen som også fjerner flekker av blod fra navlestrengen, tranflekker, gulpeflekker etter morsmelk og barnemat eller olje fra juniors hjemmestrikkede ullgenser. 

Husk På Stell Ullvask for ren og myk ull.

Fjern skitt og flekker på regntøy eller parkdressen

I de våte og sølete periodene er det fristende å vaske yttertøyet hver eneste dag men du risikerer å slite ut de dyreste plaggene altfor fort – dessuten vil du sannsynligvis redusere vanntettheten. Gjør dette så bevarer du barnas yttertøy:

  • Legg alt yttertøyet i litt vann og gni raskt over med På Stell Sitronsåpe
  • La det gjerne ligge litt mens du gjør noe annet
  • Skyll og sentrifuger plaggene i maskinen
  • Heng dem opp og de er klare til bruk neste morgen